понедељак, 21 јун 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Пепељуга: Дајем лично извињење свима који нису добили пакет

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У четвртак и петак 23. и 24. априла 2020 године, одржана је акција која је била најављена од стране Хуманитарне организације "Чаролија, Пепељуга и пријатељи 21. века из Гроцке", са донаторима из Београда.

Тим поводом Светлана Урошевић, председница овог хуманитарног удружења каже да помоћ ипак није свима стигла, али да ће се она потрудити да сви они који исту нису добили, ускоро је добију.

-Обишли смо сва места сем Живковца где је данас послата помоћ, као и Дражањ где нисмо стигли једноставно због кратког времена. Донатор је обилазио породице и појединце на свим осталим подручјима Месних заједница Општине Гроцка и лично уручивао пакете деци која искрено нису могла сама да их подигну, нити носе због тежине. Донатори су се уверили у каквим условима деца и одрасли живе, са неким породицама су разговарали и неке од њих су оставиле заиста упечатљив утисак.

Због временског ограничења, није могло бити могуће обићи све адресе и особе, те овом приликом дајем лично извињење свима који нису добили пакет, али такође желим да нагласим да следећа акција Чаролије и Пепељуге 21.века и пријатеља биће усмерена ка њима. Искористила бих и прилику да се захвалим ЈП "Водовод и канализација" који су дали свој камион да се превезе количина воде од 4 палете флаширане воде која је била подељена становницима Ритопека у центру, као и свим људима који су учествовали у овој акцији где је, рецимо, за дан пређено око 165 км по територији југа Општине Гроцка. Север Општине је урађен у четвртак и донатор је био задовољан местима где је помоћ подељена. Захваљујем се и Општини Гроцка која је донирала гориво за ова два дана.
За крај желим да изразим захвалност свим самосвесним родитељима и особама које су се захвалиле лично донатору Г.Ивани и Г.Вуку, а акценат дајем овом приликом онима који нису рекли ни слово, већ су само ћутали. Због тога, а пошто знам да сте угрожени, а користите интернет, што није случај свуда у Србији, да вас обавестим да због таквог понашања, где сте показали да не цените ничији рад нити залагање, а лично сам се у то уверила много пута, ипак ови Донатори су заслужили барем једно ХВАЛА, јер су Вам помоћ донели на врата да им се захвалите, а ви то нисте учинили, да од ове акције више нећете добијати помоћ ни у било којем облику од Чаролије Пепељуга 21.века и Пријатељи.

Корисници ове донације су били првенствено деца и породице са децом, старије особе које живе у тешким условима, самохрани родитељи и породице које су тренутно у тешкој ситуацији и којима је било неопходно да "прегрме" овај период. Ситуација на терену се мењала стицајем околности али увек у складу са жељама Донатора, без којих ова изузетно велика акција није била могућа и велико хвала на њиховом труду и ангажовању да се становници Општине Гроцка барем један дан обрадују на изузетан начин.

Још једном моје велико и искрено извињење свима који су нас чекали ова два дана, али замолила бих да ми оставите времена да организујем нешто и за Вас у склопу акција које ћу урадити у наредном периоду. Хвала свима на помоћи, а највећу захвалност упућујем нашим Донаторима Г .Ивани и Г. Вуку као и њиховим сарадницима, изјавила је Светлана Урошевић за Жиг инфо.

Промо

Bg