среда, 27 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке одсутан због короне, на онлајн седници додатна запошљења

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник ГО Гроцка, од почетка радне недеље се не појављује на послу а онај који има овлашћења да га замењује не постоји јер је разрешен дужности. Такво стање је допринело да се данас одржи онлајн седница већника ГО Гроцка.

 Шеф одборничке групе СНС-а, Миленко Буквић, на седници СГО Гроцка одржане у понедељак 30. новембра за скупштинском говорницом је рекао да председник ГО Гроцка није присутан јер је имао контакт са зараженом особом и да се тестирао дан пре а налази су показали да је негативан. Буквић је додао и да ће се председник поново тестирати како би био сигуран да није позитиван на корона вирус. Од тог дана, председник  Драган Пантелић се не појављује на радном месту, а с обзиром да је у истом дану разрешен дужности његов заменик Иван Паунић, правно гледано, ГО Гроцка је обезглављена јер не постоји начин за њеним управљањем.

Шта се дешава са председником ГО Гроцка, односно да ли је урадио поново ПЦР тест и шта је он показао, за Инфо службу ГО Гроцка је државна тајна. Као и ранијих година, не поштујући медије и новинаре за ову службу Жиг инфо као да не постоји, јер ретко одговарају на наша питања. Тако смо и на питање, да нам потврде информацију зашто се председник Гроцке не појављује на радном месту, као и шта је показао ПЦР тест, односно да нам дају саопштење за јавност, остали смо ускраћени јер из ГО Гроцка нам нису одговорили.

Да председник ГО Гроцка није на свом радном месту, потврђује и данашња седница већника. Такође, данашња седница утврдила је чињеницу да је  већник Александар Рајковић десна рука Пантелића, јер је он био овлашћен од стране њега да председава истом. Међутим, како остали Чланови већа из револта нису желели да присуствују седници којом би председавао Рајковић, она је одржана под патронатом Пантелића, али онлајн путем.

Наиме, након што су поједини Чланови већа ГО Гроцка демонстративно одбили да присуствују седници на којој би председавао Рајковић, председник ГО Гроцка се укључио онлајн путем  и изнео одлуке које би требало прихватити.

Суштина данашње седнице јесте да су мењане систематизације и да су уведена нова радна места, као и да ће се на место помоћника (систематизацијом се другачије зове) за информисање се наћи новинарка тв Пинк, Гордана Узелац.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић,

Насловна: Карикатура- Илустрација

 

Промо

Bg