субота, 28 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Велики хуманитарни концерт на сплаву Шлеп за лечење Соње Богдановић

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У понедељак, 26.08.2019. Eyesburn, Канда Коџа Небојша, Turisti i Stray Dogg  наступају на сплаву Шлеп, Савски кеј ББ у Београду, са почетком у 20 часова у циљу прикупљања средстава за лечење Соње Богдановић која болује од рака.

Организатори и учесници су се одрекли свог хонорара, па ће новац од улазница бити усмерен за Соњино лечење.

Концерт је највећа иницијатива организована за Соњу од када је последњи пут утврђено да има рак. Мајка четворогодишњег Виктора, супруга и вољени пријатељ, се већ два пута успешно изборила са болешћу, у дванаестој и двадесетосмој години.

Соњи је одређена персонализована имунотерапија коју ће примати у Београду, а будући да се преписани лекови не налазе на листи државног фонда Републике Србије, терапија неопходна за лечење износи 6.000 евра месечно.

Помоћ у прикупљању новца је хитно потребна како би се наставила предложена терапија, с обзиром на то да трошкове лечења тренутно сносе Соња и њена породица сами.

Карте ће се продавати на улазу, по цени од 800 динара, а сав приход прикупљен од продаје карата биће дониран за Соњино лечење. Осим тога, на Шлепу и другим кафићима у Београду, биће постављене и кутије за добротворне прилоге.

Позивамо вас да будете део наше хуманитарне акције и да заједничким снагама помогнемо Соњи да се излечи. Ваш допринос је важан – помозите нам да се вест о концерту прочује.

Уколико нисте у могућности да дођете на концерт, можете послати СМС 684 на 3030 или уплатом на рачун. Више информација можете пронаћи на линку:https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/684/sonja-bogdanovic

Данас Онлине

Најчитаније