петак, 03 децембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Као на "рецку": ПДМ Агрофруит дугује месари, апотеци, продавници, стоваришту па чак и нотару

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Већини становништва Србије познат је моменат када у недостатку новца замолите локалног продавца да узмете робу коју ћете му платити када примите плату или пензију. Управо такав моменат, судећи по УППР-у, снашао је и председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића само у улози већинског власника предузећа "ПДМ Агрофруит".

 Наиме, након текста "Предузеће председника Гроцке дугује Еко Гроцкој, водоводу, па чак и затвору" , према подацима из УППР-а, пронашли смо да предузеће ПДМ Агрофруит дугује и локалним месарама, апотеци, продавници, па и јавном бележнику. Такође је интересантно и дуговање према предузећу "Нова Шумадија" из Гроцке, у износу од скоро 11 милиона динара.

dugpauupr1

dugpauupr9

dugpauupr11

dugpauupr13

dugpauupr3

 

Након што се нема новца за прехрану, обичан смртник крене у гомилање неплаћених рачуна. Први на списку дуговања обично буду мобилни оператери. Тако је и у предузећу у већинском власништву председника Гроцке, ПДМ АГрофруиту. Према УППР-у, ово предузеће дугује и Телекому и Теленору.

dugpauupr6

dugpauupr7

 

Познат је инсерт из филма "Тесна кожа" када директор Шојић наручује "Лепу Брену за четири особе" на рачун предузећа. У случају ПДМ Агрофруита нема Лепе Брене, али има дуговања према ресторанима.

dugpauupr5

Уколико и имате новца за ресторан, ако вам нестане истог, добро ће доћи и локална пекара. Само уместо у оближњој пекари, предузеће ПДМ Агрофруит задужило се у суседној.

dugpauupr12

Када се задужите и у ресторану и у пекари, остаје вам једино покретни толет да се олакшате.

dugpauupr8

А онда, изгледа, остајете и без плата за уже чланове породице.

dugpauupr4

Подсетимо се, према званичним подацима, предузеће у већинском власништву председника ГО Гроцка, дугује за порезе и доприносе радницима скоро 11 милиона динара, а произвођачима воћа преко 660 милиона динара. "ПДМ Агрофруит", има и дуговања, односно "необезбеђене повериоце пословних банака" у износу од преко милијарду динара.  Нешто више од те цифре, има и за "Разлучне повериоце обезбеђене уписаним залогама на имовини".

 

наставиће се...

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније