четвртак, 13 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

„Задруга“ најпретраживанији појам на Гуглу у Србији 2019. године

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према годишњој листи најтраженијих појмова компаније Гоогле (Гугл) за 2019. годину, грађани Србије су на Гугл претраживачу најчешће претраживали актуелне серије, ријалити програме, као и спортске догађаје, саопштено је данас.

 

Према листи коју је објавио Гугл најпретраживанији појам у Србији ове године била је „Задруга“, а следе „Пад берлинског зида“ и фудбалска утакмица „Србија – Португал“.

Следећи на листи највише претраживаних појмова су „ФИБА Wорлд Цуп“, серије „Игра престола“ и „Жигосани у рекету“, затим „Аустралиан Опен 2019“.

Серије „Убице мога оца 3“ и „Сенке над Балканом 2“ су такође високо котиране по броју претраживања, и налазе се на осмом и деветом месту најтраженијих појмова.

Евровизија се налази на више листа компаније Гоогле, као десети најпретраживанији појам, на четвртом је месту најпретраживанијих догађаја а на првом је месту међу најпретраживанијим фестивалима и сајмовима, испред „Беер Феста“, „Еxита“, „Феста“ као и Сајма аутомобила у Београду 2019. године.

Међу десет најпретраживанијих догађаја чак шест је спортских – утакмица Србија-Португал је на првом месту, следе „ФИБА Wорлд Цуп“ и „Аустралиан Опен“, на петом и седмом месту Вимблдон и Ролан Гарос, док је на десетом месту утакмица Црвена звезда – Јанг бојс.

На листи најпретраживанијих догађаја налазе се, осим Евровизије, и „Беер Фест“ на шестом месту, „Еxит“, који је на осмом месту и „Ускрс 2019.“, који је на деветом месту најпретраживанијих догађаја.

Најпретраживаније серије на Гуглу у Србији су „Игра престола“, „Жигосани у рекету“, „Убице мога оца 3“, „Сенке над Балканом 2“ и „Чернобиљ“.

На листи најпретраживанијих серија налазе се и „Погрешан човек“, „Беса“, „Црвени месец“, „Пет“ и „Краљ Петар Први“.

Бета/Данас

Најчитаније