петак, 27 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Део радника Поште незадовољан договором с Владом

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Део радника Поште Србије незадовољан је постигнутим договором о прекиду обуставе рада у том јавном предузећу, рекао је за Н1 радник Стефан Митровић. Он је колеге оптужио да су договор постигли "испод жита", а да се у јавности ствара утисак да је до обуставе рада дошло због једне до две хиљаде динара.

 

"Радници који су синоћ присуствовали преговорима пристали су на одређена повећања зарада, чиме је изиграна већина радника који су учествовали у обустави рада не само због малих примања, него и због стања у предузећу", рекао је Митровић.

Он је додао да се после постигнутог договора ништа неће променити и да руководство предузећа "остаје у својим фотељама".

Митровић је замерио представницима радника што са предлогом нису изашли пред колеге, па да се они изјасне да ли прихватају предлог или не.

Представници радника Поште Србије и Владе Србије постигли су синоћ договор о прекиду обуставе рада, која траје од 2. децембра, и да буду повучене казне и да нико од радника који нису радили не буде под суспензијом.

Договорено је да радници са најмањим примањима добију највеће повећање плата.

Н1 Београд

Најчитаније