понедељак, 01 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ИСПИТИВАЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРОЦКЕ: Симоновић у игри за изборе!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На територији ГО Гроцка, последњих дана су учестали телефонски позиви грађанима од стране маркетиншке Агенције "ИПСОС" како би одговорили на пар питања, а везана су за изборе који ће се десити у овој години.

 Оно што је јако интересантно, у овој анкети се појављује и ГГ "Драгољуб Симоновић- Сима", односно бивши председник ГО Гроцка и ОО СНС-а којем се суди као налогодавцу за паљење куће новинару нашег портала, Милана Јовановића. У овој анкети, поред Симоновића појављују се и имена оних о којима је Жиг инфо писао да су могући кандидати на место председника ОО СНС-а Гроцка. Такође, у игри је и Драган Пантелић (Панта), који је пре пар дана званично постављен као први на листи СНС-а Гроцка за одборнике. Пантелић је, иначе, из Пудараца и власник је компаније "ПДМ Агрофруит". За сваку особу понаособ је постављено и питање, уколико га познајете, какво је ваше мишљење о њој.

 

Погледајте најзанимљивије делове анкете:
ank2

ank3

ank4

ank5

ank6

ank7

ank8

ank9

 Поред питања за "Грочане" , у овој анкети се налазе и питања везана за републичке изборе (за кога ћете гласати, да ли ћете бојковати и сл).

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније