петак, 03 децембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Угашен сигнал радио Пулса на фреквенцији 88,7, власник тврди због председника Гроцке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Од данас, на фреквенцији радио Пулса 88,7 МХЗ-а,  може се чути само шуштање и то након најаве власника овог радија, преко друштвене мреже Фејсбук, да ће морати да угаси сигнал на 88,7 МХЗ због тога што се замерио председнику ГО Гроцка, Драгану Пантелићу.

 Власник радио Пулса, Стефан Радић, изјавио је данас да ће због гашења сигнала поднети кривичну пријаву и поновио да су претње о гашењу уследиле након што је на друштвеној мрежи поделио репортажу Уроша Давидовића, емисије "Добра земља" која се емитује на телевизији Хепи.

-Пре два дана , након што сам поделио снимак из емисије "Добра земља", а који се односио на воћаре који су своје производе продавали ПДМ Агрофруиту, фирми у власништву председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, контактирао ме је већник Стефан Дилберовић и упитао ме ко стоји иза тог снимка. Након десет минута од позива Стефана Дилберовића, позвао ме Миломир Недељковић, председник ФК "Пударци", који ми је саопштио да због нових притисака је принуђен да ми угаси сигнал радио Пулса до понедељка. Јутрос у пола девет, сигнал нам је и угашен, што је и кршење кривичног законика, навео је , између осталога Стефан Радић, власник радио Пулса за Жиг инфо.

Радић је навео и да је Миломиру Недељковићу, познатијем као Милету Антином, плаћао на месечном нивоу као физичко лице закуп просторија и утрошак струје у виду донација. Најавио је и протесте испред зграде ГО Гроцка, а садашњег председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића назвао је пропалим милијардером који последњим трзајем покушава да спаси фотељу, која му је једина остала.

Опширније у видео прилогу:
За Жиг инфо:
Зоран Лалић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније