понедељак, 25 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Најављен наставак протеста: Седи доле, ми нисмо хулигани

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Друштвеним мрежама шире се позиви на наставак протеста у Београду, уз слоган - Седи доле! Најављује се и наставак протеста у Новом Саду, Нишу, Чачку, Крагујевцу, као и у Новом Пазару, Зрењанину...

 “Вечерас #СедиДоле јер грађани који не желе немире и сукобе треба да се одвоје од ангажованих група хулигана који ће изазивати сукобе!”, поделио је на свом Твитер налогу политиколог Вук Велебит, а судећи према брзини којом се слоган шири друштвеном мрежом, мало ко до вечерас неће знати да је идеја да се мирни учесници протеста дистанцирају од оних који нападају полицију и изазивају инциденте.

 

Позив суграђанима да вечерас у 18х дођу испред Скупштине Србије поделио је и лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић, уз напомену да обуку бее мајице како би показали ” да нису равноземљаши и хулигани и тиме направити јасну дистинкцију између полицијских хушкача и нас који смо дошли да искажемо незадовољство.”

 

У Новом Саду, како јавља 021.рс, протест се наставља вечерас у 18х, а окупљање је на Тргу слободе.

 

“Јужне вести” такође јављају да се протести вечерас настављају у Нишу, Врању и Лесковцу – као и да су организатори поручили свима који би да нападају полицију да не долазе.

Најављено је да ће од вечерас протест обезбеђивати Синдикат војске и полиције.

 

Грађани Новог Пазара преко друштвених мрежа су од синоћ почели да позивају своје суграђане на протест који су неформално заказали за вечерас у 19х у центру Новог Пазара.

Један од организатора протеста је Ирфан Угљанин, који је у разговору за наш портал нагласио да је у питању мирни протест, какав и доликује грађанима овог града који су се нашли у једној од најтежих ситуација од када овај град постоји.

Твитераши из Чачка такође деле обавештење о вечерашњем протесту.

 

На друштвеним мрежама појавио се и позив на протест у Зрењанину.

 

Нова

Промо

Bg

Најчитаније