недеља, 24 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

На посао враћене преостале професорке Високе медицинске школе из Ћуприје

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Уговоре о раду на пет година данас су потписале три преостале отпуштене професорке Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји.

 После три године одсуства из педагошког рада у ВМШ Ћуприја оне ће радити као високи предавачи и наставнице вештина, а потписе на уговор о раду данас су ставиле Љубица Кривокапић, Ивана Вукосављевић и Сузана Милутиновић.

Оне су у настави заједно са још пет професорки које су на посао враћене прошлог четвртка, после спроведеног конкурса и жалби које је разматрала Комсија за пријем.

"Завршено је једно поглавље које, надам се, никада више неће да се понови. На посао је враћен компетентан кадар и ми све, радићемо да се обнови стари углед и сјај Високе медицинске школе", рекла је за Н1 Сузана Милутиновић, наставница вештина у ВМШ Ћуприја.

Група професорки ВМШ, међу којима има самохраних мајки, добила је отказ пре три године, а на њихова радна места доведени су високи функционери СНС, народни посланици Александар Мартиновић и Владимир Орлић, као и Иван Бошњак, државни секретар.

Милан Никић  Н1

Промо

Bg

Најчитаније