среда, 27 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Митровићу дозвољено све што је целој Србији забрањено

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Осуђени криминалац Кристијан Голубовић и учесник ријалитија на ТВ Пинк прославио је пре неколико дана рођендан у "Задрузи". Том приликом су у комплексу у Шимановцима били певачи који не само да нису носили никакве маске и визире, него су се чак и сити изгрлили и изљубили са слављеником. Два дана касније појавио се снимак на коме се чује како се неколико учесника жали водитељу Драгану Маринковићу Маци на повишену температуру. А уместо да он и продукција реагују на адекватан начин, учесницима је речено да попију Ц витамин и да скоче на ноге лагане.

 Како је епидемија коронавируса на врхунцу, а мере предострожности су из недеље у недељу све строже, те је за викенд најављено и затварање свих објеката и локала осим продавница, више је него занимљиво како је то опет само Митровићу дозвољено да прави “корона журке” у свом Имагинаријуму, и да због тога ником не одговара.

Ако узмемо у обзир и то да је на снази забрана окупљања више од пет људи у затвореном простору, још је занимљивије и то да овде, ни поред 50 људи на једном месту, и даље нико не реагује. Ових 50-ак људи дели кревете, тоалете и читав животни простор, који је судећи по снимцима, тотално запуштен кад је реч о хигијени.

 

Такође, константно циркулисање људи из спољног света као што су водитељи, музичари, певачи, обезбеђење и остали чланови продукције, додатно доводе у ризик ширење коронавируса.

Чињеница да учесници овог ријалитија нису “херметички” затворени и изоловани у потпуности од јавности, вирус је на многе начине могао да се појави у Белој кући.

 

Подсетимо, ово није први пут да се спомиње корона у “Задрузи”. Пред крај треће сезоне, много њих се није осећало добро, и било је на лековима. Бивши учесник Марко Миљковић на свом Инстаграм профилу говорио је о томе да су тада у ријалитију сви прележали корону.

Лидија Стоисављевић   Нова

Промо

Bg

Најчитаније