четвртак, 25 фебруар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Стевановић: Госпођо Гојковић не треба новинарима радна група, већ заштита од режима чији сте Ви део

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Госпођо министарко Гојковић, не треба новинарима у Србији још једна радна група, већ заштита од СНС и носиоца највиших државних функција, који већ девет година вређају, прете, прогањају и нападају све новинаре који свој посао раде у складу са законом и стандардима своје професије.

 

Уколико заиста желите да помогнете потребно је да осудите нападе на новинаре који долазе од посланика СНС, министара у Влади чији сте члан, председнице Влада и председника Србије. Ако већ, то нисте у стању да учините, онда боље да ћутите, јер својим саопштењима вређате новинара из Гроцке Милана Јовановића, кога је ваш страначки колега покушао живог да спали, новинарку Јелену Зорић, којој адвокат, вашој странци блиског произвођаца марихуане Предрага Колувије прети смрћу, Жаклину Таталовић, која је мета примитивних напада уредника омиљеног режимског таблоида Информер, новинаре Н1 које посланица СНС Биљана Пиља проглашава издајницима и бројне друге новинаре који су мета сталних напада представника власти чији сте и Ви важан шраф.

Министарко Гојковић, ако је Ваша идеја да се формирањем радне групе заштитите од одговорности због свега што се дешава новинарима и због пада Србије за 39 места на ранг листи слободе медија “Репортера без граница” у последњих шест година, немојте да узалуд трошите време. Сви који су учествовали у нападима на новинаре, убијању истине, обмањивању грађана одговараће у складу са законом, јер само тако можемо једном заувек обезбедити атмосферу у којој ће новинари без економских и политичких притисака моћи истинито и правовремено да информишу народ.

Ана Стевановић, члан Председништва Странке слободе и правде

 

Промо

Bg

Најчитаније