петак, 22 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Влашковић: Напад није ничим изазван, ишли смо у шуму по дрва

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Драгиша Влашковић са севера Косова данас је, описујући инцидент у коме је Специјална косовска полиција претукла њега и још двојицу сународника, изјавио да напад није био ничим изазван и да су нападнути кад су ишли у шуму по дрва, „да зараде неки динар“, а не на блокаду пута.

 

Влашковић је у изјави за портал КоССев рекао да је са још двојицом Срба пошао у село Горње Вараге и да су код места Копиловићи, на око 50 метара испред себе, угледали Специјалну косовску полицију са борбеним возилима.

Пошто су видели да нема пролаза, додао је Влашковић, њих тројица су се окренули и пошли назад својим кућама, али су их припадници Специјалне косовске полиције, како је објаснио „појурили и почели да вичу“ због чега је Влашковић подигао руке увис.

Двојица из Специјалне косовске полиције су га ухватила и „бацила на асфалт“, а затим га „ударили чизмом“ због чега је „изгубио ваздух, једно два минута“.

Тада су му рекли да устане и њега и његове комшије „држали пола сата на сред асфалта, из чиста мира их тукли, псовали ми мајку и оца“ и претили да ће га „убити и заклати“

ФоНет/Данас

Промо

Bg

Најчитаније