понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЕКСКЛУЗИВНО Младић који је ишчупао каблове Вучићу на РТС: Нек им се тресу гаће

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Када се јуче поподне, у тачно 18:21 сати, екран РТС на кратко замрачио током обраћања председника Александра Вучића, значајан број грађана најпре је зинуо од шока, а онда - одахнуо од олакшања. Терорисање грађана Србије - којим су били изложени са свих националних фреквенција - прекинуто је акцијом као из "Отписаних" једног младића из Београда, сазнаје Нова.рс.

 

Анонимни чупач каблова је за наш портал описао како је акција изгледала. Уживајте:

„Гледам на нету сви пишу о томе како врховни кабадахија поново има неку ванредну конференцију, на којој ће поново да испира људима мозгове широм Србије. Размишљам о томе како већина мојих пријатеља више и не гледа телевизију и не прати вести јер им се буквално диже коса на глави на сам помен шефа мафије и колико нам је свима више доста његовог дављења и пренемагања. Скапирам да ми се Председништво налази на путу и сетим се да бих опет могао да извучем каблове репортажном комбију Пинка као пре једно пола године када сам се опет нашао на правом месту у правом тренутку. Буквално ми је у глави било то је добар тренутак само бар мало да их нервирам, само мало да им се одужим за сву ону тортуру којом смо свакодневно изложени“.

„И гле чуда и моје среће на месту су се овај пут нашла два комбија, поред Пинковог ту је било и возило наше драге нам окупиране и практично приватизоване Радио телевизије Србије. Прво сам пришао Пинковом возилу извукао кабл бацио га што даље од возила, након тога сам пришао комбију РТС и урадио исту ствар, окренуо се и наставио својим путем као да се ништа није десило. Тек после неких сат времена сам видео које су размере самог чина и морам вам признати да сам због тога за разлику од СНС полтрона и улизица са једним великим осмехом на лицу легао да спавам“.

„Користим ову прилику да позовем све храбре људе који раде у окупираним инситуцијама да се укључе у саботаже и слобдно окриве за то неименованог чупача каблова. Да бисмо променили овај систем морамо сви помало да га нагризамо са свих страна. Што се тиче власти, нек им се тресу гаће, нек се плаше и размишљају из ког ћошка или мрака ће искочити неки неименовани господин или госпођа. До победе“.

Срдачно, ваш неименовани чупач каблова. (Идентитет познат редакцији Нова.рс)

Александар Настевски      Нова

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније