недеља, 11 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

У НОВУ ГОДИНУ СА БАЛЕТОМ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Традиционалним новогодишњим концертима Плесног студија „АБ денс“ („AB dance“), одржаним у петак, 27. децембра, и у суботу, 28. децембра, на сцени „Стаменковић“ у Центру за културу „Владо Дивљан“, младе балерине пожелеле су публици срећне наступајуће празнике и обележиле су крај ове успешне календарске године.

 Наиме, балетски играчи Плесног студија „АБ денс“ на различитим међународним такмичењима у земљи и у свету освојили су током 2019. године више од 20 златних медаља и још неколико сребрних и бронзаних, а спремају се и за наступајући 2020. годину у којој ће наставити успешно такмичења, као и даља усавршавања. У костимима, креацијама костимографа Кристине Тине Ћоровић Вуковић, девојчице су интерпретирале различите кореографије, које су креирале кореографи и балетски педагози Милица Веселиновић, Анђела Смиљковић, Ивана Лазић и Анђела Вуковић, директор Плесног студија „АБ денс“, аутор и организатор концерата.

Фото: Јована Михајловић

Глумачким сегментима је и овог пута употпунила концерте Сандра Арсенијевић интерпретирајући два лика – старог, а заборављеног, нам знанца нашег Божић Бату и новог, „фенси“ и пропаганди склоног Деда Мраза, поручујући младима и старијима у публици које су праве вредности и шта то без цензуре прихватамо што и није најбоље за убудуће, нити је део наше баштине. 

Снежана Недић

Промо

Bg

Најчитаније