понедељак, 10 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ДА ЛИ ЈЕ НЕШТО ПРИХВАТИО? Драгољуб Симоновић није више на платном списку ГО Гроцка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Недавно је одржан састанак Административне комисије у Гроцкој, која је констатовала да након три месеца од одласка са функције, бившем председнику ГО Гроцка Драгољубу Симоновићу се укидају примања из буџета општине.

 Наиме након што је смењен 20 марта 2019. године на седници ГО Гроцка, Симоновићу је као функционеру односно председнику припадало да прима плату у наредна три месеца. Како се тај период завршио, Административна комисија је донела одлуку о престанку радног односа Симоновића, којем је, подсетимо се, започело суђење као осумњиченом да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића из Врчина.

ОДБИО ДРУГИ ПОСАО?

Према незваничним информацијама, односно према речима нашег извора из општине Гроцка, Симоновићу је од стране в.д начелника Управе понуђен други посао, али је он то категорички и бесно одбио. Наиме, према тим информацијама начелник Управе, који је иначе Симоновићев кадар, тражио је решење да Симоновић и даље прима плату из општине. Како није могао пронаћи радно место при јавним предузећима или самој управи, због притиска јавности, начелник је причао са фирмом која држи обезбеђење и хигијену у ГО Гроцка. Како је то приватна фирма, лако би се пронашло решење о новчаној трансакцији за плату Симоновића, која би опет била на терет свих грађана општине Гроцка. Тако је договорено да Симоновић буде радник фирме која држи службу обезбеђења. Међутим, када је то саопштено Симоновићу, према речима нашег извора, он је био изузетно бесан због те понуде. Наиме, Симоновић је изнервиран почео да виче на начелника упућујући му речи као што су: "Ја сам вас све намирио.. Без мене би били нико и ништа.. Зар ја сада након што сам био председник будем обезбеђење?!"

Да се нешто заиста издешавало на релацији Симоновић- начелник Управе, потврђује и више извора. Конкретно не знају тачно шта, али да је Симоновић заиста био љут због понуђеног посла као и да је тачно да више не прима плату из буџета ГО Гроцка.

 

ЕЖИ

 

 

Најчитаније