понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Координатор СНС-а за Гроцку Миленко Буквић није доставио доказ да је асфалтирана улица у Заклопачи

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 21. децембра 2019. године Инфо служба ГО Гроцка је саопштила,  да су започети радови на асфалтирању кракова улице Милана Миловановића у насељу Заклопача. Радови се изводе у три крака укупне дужине 300 метара који ће по први пут добити асфалт, саопштено је тада из Инфо службе ГО Гроцка.

 Тада је у Заклопачи, између осталога, асфалтирано практично приватно двориште високо позиционираног члана СНС-а Срђана М. блиског пријатеља координатора СНС-а у Гроцкој Миленка Буквића.

Приватна парцела члана СНС-а и пријатеља Миленка Буквића, Срђана Михајловића из Заклопаче

Да се ова "асфалтирана улица" налази у приватном власништву Михајловића, показују и подаци "Гео Србије".

Након ових сазнања, Миленко Буквић је за Жиг инфо изјавио да се у Заклопачи све урадило у складу са Законом.

-Срђан је члан савета месне заједнице Заклопача, један од чланова савета и члан Српске напредне странке. Оно што је мени познато је да се све ради у складу са Законом, значи да се све улице проверавају гледају да ли су парцелисане или нису, да се стављају  тендери, да после када путарска предузећа која добију на тендеру асфалтирају те улице. За конкретну улицу моја сазнања су да је та улица спроведена и да је направљен пут, али чим прође Нова година обавезујем се да одмах прибавим документацију и да вам је доставим да ставимо тачку на то, изјавио је Миленко Буквић у интервјуу за Жиг инфо крајем децембра 2019. године.

Међутим, и након скоро два месеца након Нове године, Миленко Буквић није доставио доказ за своју тврдњу да је у Заклопачи све асфалтирано по Закону, односно да није асфлатирана приватна парцела Срђана Михајловића из Заклопаче.

 

За Жиг инфо:
Зоран Лалић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније