четвртак, 25 фебруар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Широм Гроцке рестрикције воде због короне

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У протеклом  периоду већина места у ГО Гроцка која се снабдевају водом из ЈП "Водовод и канализација Гроцка" суочена су са рестрикцијама воде, које су настале, како се наводи у обавештењима овог грочанског предузећа, због новонастале ситуације пандемије COVID 19 и ненаменске потрошње воде.

 Наиме, како би што равномерније расподелили воду свим потрошачима, ЈП "Водовод и канализација Гроцка" принуђена је да спроводи први степен планске рестрикције воде, а када ће до ког корисника вода стићи и колико ће дуго бити уредно водоснабдевање зависи и од саме потрошње . У колико се не смањи потрошња и не стекну се услови да угрожени корисници добију воду , ЈП "Водовод и канализација" биће принуђено да уводи ригорозније рестрикције воде. 

Оваква обавештења се у последњим данима доносе за више места у ГО Гроцка, као што су Врчин, Гроцка, Заклопача, Умчари. Више информација о рестрикцијама воде испред грочанског водовода можете пратити на њиховој Фејсбук страници "ЈП Водовод и канализација Гроцка".

На крају сваког обавештења о рестрикцији воде се наводи:
"У нади да ћете кориговати и рационализовати потрошњу воде унапред вам се захваљујемо."

Међутим, на многе коментаре грађана како ће одржавати хигијену у данима када нам је преко потребна вода , из водовода Гроцке нико не одговара.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније