понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Због епидемиолошке ситуације, привремено укинута служба хитне помоћи у Умчарима

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како су навели из Дома здравља Гроцка, због актуелне епидемиолошке ситуације изазване пандемијом вируса COVID -19, и великог броја оболелих здравствених радника, принуђени су да привремено (десет дана), обуставе рад ноћне службе у Умчарима.

 Како још наводе из ДЗ Гроцка, пацијенти се могу јавити у службу ХМП у Гроцкој током 24 сата и у Врчину током ноћи. Бројеви телефона су:

Гроцка-011/8501336 и 069 8324025

Врчин: 011/80555473 и 069 8324028.

Директор ДЗ Гроцка: Вратићемо хитну службу у Умчарима, она нам је потребна

 

Директор Дома здравља у Гроцкој, Небојша Благојевић у изјави за Жиг инфо, рекао је да ће хитна служба у Умчарима након овог периода бити у функцији, као и да је њен рад неопходан, али због  тренутне епидемиолошке ситуације једноставно су приморани да је привремено обуставе.

- Тренутна обустава рада ноћне службе у Умчарима је због епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом. Не постоји други разлог зашто је дошло до обуставе. Ја се надам да ће за десет дана да се све умири, односно да буде бар мало лакше и дођемо до даха, те ћемо наставити са радом. Грађани не би требало да се брину око здравствених услуга, једноставно епидемиолошка ситуација диктира темпо. Никада нисмо затварали ноћну службу Умчарима, нећемо то учинити ни у будућности, изјавио је за Жиг инфо, директор ДЗ Гроцка Небојша Благојевић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније