четвртак, 25 фебруар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке ускоро "пуковник или покојник" (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након што је 3. септембра 2020. године преузео функцију председника ГО Гроцка, Драган Пантелић у изјави за наш портал, између осталога, рекао је да ће имати сваког месеца конференцију за штампу, излагаће шта је општинско руководство урадило у претходном периоду, као да ће тражити и критичко мишљење, да му се укаже шта је добро, лоше и биће доступан у сваком тренутку за све медије.

 Ускоро ће крај јануара 2021. године и још увек није одржана ни једна најављена конференција за штампу.

Пре него је Пантелић планиран да буде водећи на листи СНС-а у Гроцкој, повереник ове странке Милосав Миличковић- Миличко у интервјуу датом пре годину дана нашем порталу, навео је да ће или успети или неће да склони Симоновићеве рецидиве. Милосав Миличковић је тада одговорио на пар наших питања, а која су већ дуже време занимала грочанску јавност. Између осталога, Миличковић је тада  рекао да је бивши председник ГО Гроцка и ОО СНС - а Драгољуб Симоновић остао само члан странке, да више нема ни једну функцију. Како је још изјавио тада, Миличковић ће покушати да се Гроцка очисти од Симоновићевих рецидива. "Или ћу успети или нећу", био је изричит Миличковић.

Месеци су прошли од одабира новог руководства ГО Гроцка на челу са председником Драганом Пантелићем. Упркос многобројним обећањима, ако погледамо садашњи и прошли сазив власти, мање-више ту су сви исти људи.

Иако је своје руководство сам изабрао, председник Гроцке је признао да има доста оних који раде чак и против државе. На последњој 5. седници СГО Гроцка, одржане 30. децембра 2020. године најавио је да ће до краја јануара направити огромне промене међу руководством.

– Имаћете огромне промене у Гроцкој, најкасније до краја јануара. Ја сам то хтео данас да урадим, али нисам могао да завршим. Имали смо једно бојкотовање сервера, једним делом нерада. Лично ћу на следећој седници именом и презименом, без длаке на језику рећи ко је то. Ја сам рекао на састанку.. Имате једно оркестрирану причу међу нама и ја одговорно тврдим да ћу то да истерам, по сваку цену. ..Ја вас све молим да се призовете памети. Имаћете великих обавеза да докажете да ли радите против државе или не, јер овај рад је директно против Србије. Ово што се ради у том делу је директно рушење државе.. Ја ћу да поднесем оставку, у случају да до краја јануара не урадим ово што сам навео... И чланови већа и сви су промењиви.. У општини Гроцка ће врло брзо бити људи који ће бити процесуирани, рекао је између осталога председник ГО Гроцка 30. децембра 2020. године.

Погледајте део датих обећања:
Крај најављеног јануара је релативно близу. Практично је остало још 5. радних дана. За сада није најављена седница СГО Гроцка на којој би се, евентуално, одлучивало о најављеним сменама изговорених од стране председника Драгана Пантелића. У Гроцкој није први пут да се чују слична обећања. Од како је у Гроцкој на власти Српска напредна странка, врло често се чуло о разноразним злоупотребама учињених од оних који су у њиховим редовима. До сада нико није одговарао и све је остало само на обећањима. Тако 9. година уназад.

 

ЕЖИ

Насловна фотографија: Илустрација- карикатура

Промо

Bg

Најчитаније