понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Новинарки ТВ Пинк, Гордани Узелац, из буџета ГО Гроцка додељује се преко 1 000 евра на месечном нивоу!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Жиг инфо је дошао до уговора о делу, за вршење послова комуниколога- саветника за медије председника ГО Гроцка потписаног 3. децембра 2020. године на временски период од годину дана, између ГО Гроцка и новинарке ТВ Пинк, Гордане Узелац.

 Према том уговору комуниколог, саветник за медије садашњег председника ГО Гроцка, имаће примања у износи од 125 000 динара. Тачније за услуге саветника за медије, Гордана Узелац ће имати од председника ГО Гроцке, Драгана Пантелића у наредних годину  дана (од дана потписивања уговора) укупно 1 500 000 динара нето (преко 12 000 евра).

gordana

gocaug2

Подсетимо се, Жиг инфо је недавно објавио да у ГО Гроцка има 59. саветника које грађане коштају преко 56 милиона динара. Након тог текста огласила се и ГО Гроцка, која је навела да су саветници приказани на баналан начин. Према сазнањима Жиг инфа, ово саопштење је написала лично саветник председника , новинарка ТВ Пинк, Гордана Узелац. Према истим сазнањима, од ње је стигао и савет, да сви чланови СНС-а треба ово саопштење да поделе на свом зиду, као и да исти пост буде спонзорисан на друштвеној мрежи Фејсбук.

ГО Гроцка је таквим саопштењем ушла из фазе грубог спиновања, до фазе грубог изношења неистина на рачун Жиг инфа.

Уговор између председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића и новинарке ТВ Пинк, Гордане Узелац, је само један у низу од 18. уговора који нам нису послати на основу захтева о слободном приступу информацијама од јавног значаја, запослених у Управи ове локалне самоуправе.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније