петак, 22 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Заменик председника Гроцке приватизовао службени ауто

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Дејан Влашковић, изабран је за заменика председника ГО Гроцка, 24. марта 2021. године. Према извештају Агенције за спречавање корупције, садашњи заменик председника општине поседује више пословних простора, гаража, стамбених зграда, као и на десетине хектара земљишта. Рекло би се да Влашковић свега има, осим аутомобила, јер по истом извештају њега не поседује.

 vlaskovic

Принт скрин са сајта Агенције за борбу против корупције

А како не поседује аутомобил, заменик председника ГО Гроцка, Дејан Влашковић, решио је да се служи службеним. Убрзо, након што је постао заменик, Влашковић је затражио да  користи службено возило, што му је и одобрено. Међутим, Влашковић службени аутомобил марке Шкода користи, према сазнањима Жиг инфа, и у приватне сврхе. Ако ништа друго, Влашковић службеним аутомобилом долази и одлази са посла.

Да Влашковић користи аутомобил у приватне сврхе, указује и пријава, односно допис за председника Гроцке, начелнице за заједничке и опште послове Светлане Симијоновић у вези коришћења службених аутомобила. Према незваничним сазнањима, Влашковић са функцијом заменик председника ГО Гроцка, нема права на коришћење службеног аутомобила.

 

Бонус видео: Уместо пуцњаве у Калуђерици, брала се јабука

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација- карикатура

Промо

Bg

Најчитаније