петак, 22 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ССП Гроцка: 100.000.000 литара фекалија у Дунав

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

“Да ли постоји новац вредан тровања грађана Гроцке?”. За ову власт очигледно све је на продају, па и здравље грађана. Они су наше здравље продали за 5 ПАРА по литру фекалних вода! Да риба у Гроцкој “смрди од главе” то је и овим примером доказало општинско руководство. Тај смрад осећају и Грочани, који су директно угрожени овом катастрофалном одлуком.

 

По одлуци више директора од 2016. године па све до данашњег у колектор Грочице дневно се испушта најмање 82 кубика фекалних течности, а онда одатле директно у Дунав. Месечно се за ово тровање грађана наплаћује 90.000 динара. Чињеница тако ниске цене отвара питања да ли је то реално и да ли је можда неко плаћао већи износ некоме на рачун тог отпада?

На све то само километар низводно налази се црпна станица којом се наводњава пољопривредно земљиште. Простом математиком долазимо до цифре од 100.000.000 литара фекалија испуштених у Дунав!!! Размере по здравље грађана и екосистема су несагледиве.

И то се све дешава у јеку кандидовања Београда за зелену престоницу Европе и усред кампање за чистију Србију.
Када су схватили да је враг однео шалу рекли су да ће раскинути та два уговора. Остаје да видимо.

Странка слободе и правде гарантује, да ће по смени ове бахате и незасите власти, стручњаци да спроведу план за регулисање отпадних вода и за заштиту животне средине.

ОО Гроцка Странке слободе и правде

Промо

Bg

Најчитаније