петак, 03 децембар 2021

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Покретни" Весић у Умчарима,Живковцу и Камендолу, стигла нова обећања

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Танспарентност Србија (ТС) оценила је раније да комби возило, односно „Покретна канцеларија“ заменика градоначелника Београда Горана Весића има за циљ и његову личну а не само промоцију акције коју спроводи Град Београд.

Ако узмемо у обзир данашњу посету Горана Весића и његове Покретне канцеларије, тврдње Транспарентности Србије су, испоставиће се тачне.

Наиме, данас је заменик градоначелника Горан Весић у оквиру пројекта "Покретна канцеларија" обишао насеља Умчари, Живковац и Камендол, у ГО Гроцка .У свом обраћању присутнима, Весић је више пута поновио израз "ово ћу вам ја урадити".

Пре него је пристигао у центар Умчара, негде око пола 9 ујутру, у овом насељу појавио се готово сваки функционер ГО Гроцка или владајуће коалиције (СНС и СПС). Весића су дочекали уз со и погачу, да би "радни састанак" са окупљаним мештанима и функционерима одржао у сали Дома културе у Умчарима. А у сали више функционера него мештана.

jhgvbn

Изнети проблеми мештана односила су се претежно на актуелне проблеме настале искључиво за време мандата СНС -а у Гроцкој. Да има проблема и око садашње гарнитуре власти у Гроцкој, приметио је и заменик градоначелника Горан Весић, који је више пута укорио председника Драгана Пантелића, због нечињења општинских служби. Поред обећања да ће се асфалтирати више улица, чишћења канала потока, дат је рок и за изградњу вртића.

 

Како је изјавио Весић, до пролећа следеће године вртић ће бити изграђен у Умчарима код старе школе. Што се тиче пута кроз насеље Дражањ, речено је да је град Београд већ обезбедио средства, односно уплатио предузећу Шумадија пут, како би се кренуло са реконструкцијом. То конкретно значи да је сада само питање времена када ће Шумадија пут кренути са радом. Било је доста незадовољних грађана који су изјавили да је у претходном периоду било много неиспуњених обећања. Након Умчара, Весић се упутио у Живковац, а затим у Камендол. И у ова два насеља дата су обећања мештанима о ономе што ће се радити у наредном периоду.

Опширније у видео снимку:

 

ЕЖИ

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније