петак, 22 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ко је "крао" струју од осветљења у Умчарима?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Екипе ЈКП "Јавно осветљење" Београд јуче су, уз асистенцију запослених из Секретаријата за послове комуналне милиције, извршити демонтажу нелегалних прикључака на територији грочанског насеља Умчари, јавиле су Новости.

Како је саопштено, након инцидента у једној од локалних трафостаница установљено је да се у континуитету врши злоупотреба електричне енергије, која је намењена јавном осветљењу, и дистрибуира ка више појединачних потрошача, чиме је причињена знатна материјална штета.

-У циљу спречавања даљих активности којима се угрожава безбедност, злоупотребљава и девастира јавна имовина, стручне екипе ће обавити неопходне радове на електроинсталацији. Из овог предузећа апелују на суграђане да уколико примете нелегално прикључење, своје запажање пријаве контролно-командном центру ЈКП "Јавно осветљење" Београд или Беоком сервису, како би се избегле нежељене последице.

Извори из Дистрибуције за Жиг инфо тврде да је у овој крађи учествовао и један од функционера,  док Зоран Зарић из СНС Умчари ту информацију демантује.

245001314 3073291446285708 1746586940362996813 n

Зоран Зарић

- Ја знам ко је одрадио овакве ствари, али нисам ја истражни орган, то други нек испитају. Што се ове , наводне крађе тиче, наши Роми су куповали велике рефлекторе, односно велике снаге и прикачили на јавно осветљење и осветљавали себи дворишта. Када се десио квар у трафоу, видело се да је у питању превелика потрошња, те су открили да постоје такви "потрошачи". Испало је да су људи по кућама крали струју од осветљења, али није то у питању већ ово што сам вам навео. Питање је само да ли ће се овакве акције уклањања рефлектора наставити, јер постоји још доста таквих потрошача. У Циганмали је настао први квар, те су  прво и открили тако нешто, али тога има  још по Умчарима, изјавио је за Жиг инфо Зоран Зарић.

 

За Жиг инфо:
Зоран Лалић

Промо

Bg

Најчитаније