понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке "шалта" заменика (АУДИО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Србије Александар Вучић , на конференцији за новинаре у јануару 2019. године приликом хапшења бившег председника ГО Гроцка, изјавио да је Жиг инфо писао истину о локалном шерифу, како је назвао Драгољуба Симоновића. Тај податак знају и локални напредњаци, али изгледа да не желе да прихвате сурову реалност коју прочитају, чују или виде на нашем порталу.

 Тако смо дошли до ситуације да организовани, али ипак малобројни за разлику од прошлих година, ботови владајуће странке у коментарима на друштвеним мрежама крену да бране, првенствено председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића. 

"Ви само пишете лажи"; "Смешни сте овако када износите информације на нивоу трачева, а немате нигде доказа"; "Живео Панта и ништа му не можете са својим лажима". Овако, отприлике гласе многобројни коментари од како смо покренули текстове са тематиком "Пантино ново одело".Пантино ново одело".

Просто невероватан шаблон грочанских напредњака који примењују годинама уназад. И он би био пролазан, да није једне чињенице: Жиг инфо увек објави у тексту чињенице, засноване на доказима.

Данас објављујемо снимак у којем председник ГО Гроцка, Драган Пантелић говори како његовог заменика, Дејана Влашковића, "шалта" док Већника Александра Рајковића воли као сина. Такође, изговара Пантелић, да докле год је он на месту председника, Влашковић неће бити заменик.

 

 

Зашто се Пантелић овако односи према Влашковићу, односно зашто га "шалта"? Одговор можда лежи у прошлој години када је  бивши заменик председника ГО Гроцка, Иван Паунић  због личних обавеза поднео оставку. Председник Гроцке, Драган Пантелић није желео да чује  за име другог заменика. Био је одлучан да он све може сам и да њему заменик не треба. Прерачунао се  тада председник да Закон о локалној самоуправи налаже другачије, да заменик председника мора да постоји. На једној од седница СГО Гроцка, покушао је садашњи председник са његовим "посинком" Александром Рајковићем да на место његовог заменика постави одборника у народу познатом под надимком Мича. Међутим, ту његову одлуку није саопштио тадашњем поверенику Милосаву Миличковићу, те је избор стопиран.

DUGME DONIRAJ LINK

У марту ове године, председник Гроцке именује садашњег заменика Дејана Влашковића, због договора са врхом странке. Како се Пантелићу нико не свиђа, осим његовог "посинка" Рајковића, почиње да "шалта" свог заменика. Када је председник Гроцке одсутан, заменик постоји само на папиру, јер све ингеренције преузима в.д Рајковић.

Можда се упитате како је могуће да заменик у Гроцкој нема своја овлашћења, док су некоме иста "проширена". Ни то није чудно, ако се узме у обзир да заменик председника у Гроцкој није постојао неколико месеци, иако би требао да се изабере у року од 30 дана.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација-карикатура

viber image 2021 11 04 19 52 25 074

 

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније