понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке и поред снимка негира како назива новинаре Жиг инфа (АУДИО II ДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У првом делу снимка чули смо председника Гроцке, Драгана Пантелића, који тврди да је "Еко Гроцка" финансијер Жиг инфа, као и поједини чланови Већа и "његови".

Као што је и најављено у тексту "Председник Гроцке са сарадницима у хајци против новинара Жиг инфа (АУДИО I ДЕО)" и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић и Слободан Симић, администратор групе "Грочанске вести" повезаност су негирали. Симић преко поста на друштвеној мрежи, док је председник Гроцке, Драган Пантелић преко СМС поруке негирао да он има било какво негативно мишљење о новинарима Жиг инфа.

viber image 2021 11 08 16 28 22 003

Принт скрин смс поруке колеге Лалића, са председником Гроцке, Драганом Пантелићем.

Опседнут са разноразним службама безбедности, председник Гроцке у другом делу снимка у којем спомиње и етикетира новинаре Жиг инфа, "халуцинацију" сели на већи ниво. Тако председник Гроцке каже да је Жиг инфо настао у Француској, да је придружница Н1. За новинара Лалића каже да је класични ваћарош, док је главни и одговорни уредник "сектизам". Спомиње Пантелић и да Жиг инфо ради против Срба и Србије и да је портал окарактерисан као неко ко мрзи председника Вучића.

DUGME DONIRAJ LINK

 

У првом снимку Пантелић критикује и убеђује саговорника да му Жиг инфо пише о породици, иако ниједан такав текст не постоји, док у другом снимку председник Гроцке је заправо тај који се распитује о члановима породице новинара Жиг инфа. 

Послушајте шта још изговара председник ГО Гроцка, Драган Пантелић:
За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније