петак, 03 децембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

И Функционерима у Гроцкој мала плата па додељују новчану помоћ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Крајем августа ове године, открили смо да у Општини Гроцка, можда и најсиромашнијој од свих београдских општина, запослено је најмање 59 саветника, а њихове плате се крећу у распону од око 60.000 до 120.000 динара. Такође смо сазнали да су упосленици чланови СНС и њихова родбина, те да 80 одсто њих уопште не долази на посао. Из кабинета председника Општине Драгана Пантелића, међутим, поручили су тада да су подаци које су достављени злоупотребљени, те да је термин "саветник" у управи ГО Гроцка јавности приказан на баналан начин.

Баналан или не, али истим тим саветницима, као и осталим запосленима, укључујући и функционере ГО Гроцка, крајем септембра ове године одобрена је једнократна новчана помоћ. Према записнику са 32. седнице Већа ГО Гроцка, усвојена је одлука којом се одобрава исплата једнократне новчане помоћи свим запосленима у ГО Гроцка.

novcana pomoc

"Штури" записник са ове седнице Већа ГО Гроцка не открива колики је износ новчане помоћи, односно колико је добио сваки од радника Управе. Према незваничним сазнањима Жиг инфа, једнократна помоћ била је у износу од 40 000 динара. 

DUGME DONIRAJ LINK

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније