петак, 03 децембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

БЛОКИРАЛИ МАШИНЕ, ПА ДОБИЛИ АСФАЛТ: Житељи дела насеља Врчин накратко обуставили радове на обнови главне улице

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

СТАНОВНИЦИ месне заједнице Касаповац из Врчина блокирали су машине и онемогућили им да почну да раде на асфалтирању главне улице Космајског одреда у овом грочанском насељу.

 

На овај потез су се одлучили незадовољни одлуком да Улица Ђуре Пуцара, која је једна од попречних, остане без асфалта. Наиме, према њиховим речима многе споредне улице су реконструисане, док је ова уска саобраћајница, за коју су сами недавно решили и имовинско-правне односе, само насипана туцаником.

Како би се ова ситуација решила, руководство општине Гроцка на челу са председником Драганом Пантелићем је одмах реаговало.

- Хитно смо издали налог да поменута улица буде асфалтирана, како би услишили захтеве грађана, али и како би се завршили радови који су били планирани да јуче буду урађени у Касаповцу - истиче Пантелић.

Сат времена након почетка блокаде улице и заустављања радника да са машинама прођу кроз село, грађани су се повукли након датог обећања.

Мештани подсећају да њихова улица није могла да буде у првом плану за асфалтирање јер је прелазила преко приватне а не државне парцеле. У међувремену, само су нашли власника на којег се води парцела, уредили папире код нотара, а затим захтев за санацију коловоза предали Дирекцији за изградњу града Београда.

Општина Гроцка је недавно завршила радове на асфалтирању Савске улице у Касаповцу у дужини од 650 метара. Радови су спроведени од раскрснице са Крагујевачким путем, чије део је такође уређен.

Ј.Д   Новости

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније