петак, 03 децембар 2021

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Од реконструкције улице у Дражњу само су знакови неми посматрачи

Оцена корисника:  3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Припремни радови на реконструкцији деонице државног пута другог реда број 350, односно улица Народног фронта у Дражњу су у току. Путари су данас постављали саобраћајну сигнализацију за регулисање саобраћајних токова кроз насеље за време трајања радова. Управљач пута, ЈП „Путеви Србије“ ангажовао је за овај посао путарско предузеће „Шумадија пут“. Радови су предвиђени на деоници дугој 1600 метара од раскрснице са Београдском улицом у центру Дражња према Умчарима. Вредност радова износи 70 милиона динара.

Овако је 19. новембра Инфо служба ГО Гроцка обавестила јавност о почетку реконструкције главне улице у насељу Дражањ.

759761619 3109606835987502 8671521307740172801 n

Према овом саопштењу, радови на реконструкцији улице Народни фронт у Дражњу, требали су да почну јуче. Међутим, два дана касније, од радова видљиви су само саобраћајни знакови који су недавно постављени.

Ако су знакови и неми посматрачи, мештани Дражња баш и нису. Са онима, са којима смо разговарали кажу: Да није смешно, било би жалосно. А жалосно јесте, додају мештани, јер ово је ко зна које по реду дато обећање.

Муке мештана Дражња са главном улицом, трају већ годинама уназад. Радове на реконструкцији ове улице започео је бивши председник Драгољуб Симоновић. И он, као и садашњи, давао је обећање да ће се ова улица ускоро реконструисати. Од реконструкције и даље су видљиви само проблеми. Главна улица у Дражњу на појединим местима једва да је широка нешто мало више од два метра. Памте Дражњани када је и садашњи председник Гроцке, Драган Пантелић, више пута премеравао ову улицу. Памте и обећања дата од њега, тако да на ову најновију најаву о реконструкцији гледају са осмехом. Осмех им је једино и преостао. Али тај осмех је тешко одржати на "кратерима" кроз улицу Народног фронта у Дражњу.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније