понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Угашена СНС Гроцка 2021

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Француски шпијуни, придружница Н1 или одборници који су "го кур..." изгледа су успели поново да изиритирају председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, те је морао да поново обрише, ко зна коју по реду, вибер групу под називом "СНС Гроцка 2021".

Након што је направио вибер групу у којој нема оних за које је одавно сумњао да сарађују са Жиг инфом, односно да информације експресно преносе нашим новинарима, председник Гроцке је исту убрзо угасио. Наиме, пред јучерашњи свечани скуп СНС - а у Арени, председник Гроцке је, наводно, због боље координације направио, ко зна коју по реду, вибер групу у којој је позвао поједине чланове. Група је названа "СНС Гроцка 2021. Уместо координације, члан СНС-а и радник ЈП "За развој ГО Гроцка", Б.П коментарисао је протест у Београду.

Иначе, Бојан Питулић је од раније познат јавности у Гроцкој. У ноћи измећу 23 и 24. априла 2016. године, вече пред изборе у Винчи су нападнути чланови Левице Србије који су лепили своје и уклањали плакате Српске напредне странке. Активисте Левице Србије то вече је напала група младића која је била задужена за контролу лепљења плаката, ангажованих испред Српске напредне странке. Међу њима, као један од главних извршиоца напада био је и Бојан Питулић из Лештана. Наредбу за напад на активисте Левице Србије издао је садашњи председник Скупштине ГО Гроцка, Стефан Дилберовић који се у нерегистрованом аутомобилу те вечери налазио са својим пријатељем Мирољубом Радојевићем -Тралетом. Поред физичког напада, активистима Левице Србије је аутомобил потпуно уништен тако што им је унутар аутомобила просуто прерађено уље. 

 

Тужилаштво је поднело кривичну пријаву против одређених лица, међу којима је био Бојан Питулић, син полицајца из ПС Гроцка.

Међутим, тужилаштво не покреће кривични поступак јер се са Питулићем нагодило, тако што ће уплатити одређени износ у хуманитарне сврхе.

 У крају је важио за једног од опасних момака, којег су се многи бојали. Након свих инцидената, Бојан Питулић добија награду од локалне власти тако што се поставља за шефа обезбеђења иако није за тај посао имао одговарајућу лиценцу. Након писања Жиг инфа о лиценцама обезбеђења у ГО Гроцка, Питулића премештају у ЈП "За развој ГО Гроцка" где је и данас запослен. Тужилаштво је одбацило и кривичну пријаву против рођеног Бојановог брата као главно осумњиченог за напад на уредника Жиг инфа у октобру 2018. године.

У марту прошле године, Бојан Питулић уништио је службени аутомобил ЈП "За развој ГО Гроцка" и за то није одговарао.

А данас је један од омиљених личности и председнику ГО Гроцка, Драгану Пантелићу јер, након Питулићеве поруке на вибер групи, иста је одмах обрисана и то због "цинкарења".

Наш новинар је исту проследио Питулићу са констатацијом да их пратимо по групама и да нам објасни шта је конкретно хтео да поручи у овој реченици са описном фотографијом. Након што је Питулић сазнао да је порука са вибер групе стигла до новинара Жиг инфа, одмах се пожалио председнику Гроцке, Драгану Пантелићу. 
Како то обично бива, у афекту и недостатку аргумената, председник Гроцке је затим исту обрисао.

viber image 2021 11 28 16 08 56 332

Председник Гроцке, уместо да преиспита оне које држи уз своје скуте, брише вибер поруке и оптужује, како новинаре Жиг инфа, тако и своје коалиционе партнере па и народне посланике. Најбоље би, изгледа било, да они сви не постоје јер би онда председник Гроцке успео свим снагама да трансформише општину. Ипак, не треба заборавити ни чињеницу да се и сам Пантелић на последњој седници СГО Гроцка жалио на кадар. Жали се председник Гроцке, али  судећи по реакцији за "друга члана" Питулића, исте не мења већ за њихово понашање окривљује све остале осим њега самог.

 DUGME DONIRAJ LINK

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Карикатура

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније