недеља, 07 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Пре четири године напад у Винчи, а актери се налазе на листи СНС-а

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У току предизборне тишине у ноћи између 21. и 22. априла 2016. године широм подручја Гроцке „патролирало“ је више аутомобила напредњака.

За време предизборне ћутње, десило се више инцидената у више места,а најгоре је било у Винчи. Наиме, активисте који су одлепљивали плакате СНС-а напали су активисти напредњака, сумњиве криминогене прошлости. Читав напад се десио под надгледањем Стефана Дилберовић тадашњег председника ГО Гроцка а данашњег председника СГО и његовог саветника Мирољуба Радојевића Тралета. Како су наводили очевици овог догађаја, Дилберовић је био у видно пијаном стању. Окршај се десио у главној улици у Винчи између броја 57 и 59. Те кобне вечери, тадашње активисте “ Левице Србије“, како се касније испоставило, који су одлепљивали плакате СНС-а, су напредњаци „исполивали“ прерађеним уљем, тачније целу кофу са прерађеним уљем су „ставили“ на главу једном од актера и тако га ударали. Како се наводило, Дилберовић и Радојевић су те вечери надгледали напад на активисте. Ауто у којем су били Радојевић, Дилберовић и треће лице,према сазнањина Жиг Инфа, није био регистрован.

Аутомобил у којем су се налазили Радојевић и Дилберовић

Актери напада, које су сведоци препознали, су Б.П, У.Б и Н.Б. Сви су са подручја ГО Гроцка. Г.П из Калуђерице, тадашњи активиста „Левице Србије“ који је највише страдао у овом нападу поднео је више кривичних пријава. 

Међутим, надлежно тужилаштво  годину дана након немилог догађаја одбацује кривичну пријаву против Б.П. Како се наводило у образложењу, осумњичени је испунио обавезу која је наложена Наредбом овог тужилаштва, тачније потписао је споразум о признању кривице али није кривично гоњен. Б. П је данас радник једног од Јавних предузећа у Гроцкој и даље је активиста СНС-а.

Стефан Дилберовић и Мирољуб Радојевић- Трале данас се налазе на листи кандидата за одборнике СНС-а у Гроцкој. Дилберовић је под редним бројем 12, а Радојевић на 21. месту.

УПОЗОРЕЊЕ: УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМЦИ

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније