недеља, 11 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Где је Ребић у дану кад је ухапшен Веља Невоља?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У дану када је организована конференција за медије на којој су министар полиције Александар Вулин, директор БИА Братислав Гашић, начелник београдске полиције Веселин Милић и заменик начелника УКП Нинослав Цмолић саопштили да је ухапшен део криминалног клана оличен у Вељи Невољи и Марку Миљковићу, режимски медији се питају где је Владимир Ребић, директор полиције?

 

                                                                                                                 FOTO: Printscreen

Подсетимо, Владимир Ребић је на последњем вечитом дербију седео у ложи и, како су тада писали медији под контролом власти, псовао фудбалере Звезде. На истој таласној дужини била је и "Титова ложа", поред оне у којој је седео Ребић, а из које је Вељко Беливук такође вређао играче и стручни штаб црвено-белих.

Симптоматично је да су се данас појавили сви функционери МУП-а и БИА осим Ребића, па отуда и питање каква је то веза Ребића са Вељом Невољом? А и режимски медији се питају где се то Ребић склонио, сакрио и зашто није дошао на "велики дан" Министарства унутрашњих послова.

                              Informer je pisao da su Velja Nevolja i Vladimir Rebić na poslednjem večitom derbiju vređali crveno-bele FOTO: Printscreen

Директно.рс

Промо

Bg

Најчитаније