недеља, 11 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Пожар у кући оболеле старице из Бегаљице која месецима узнемирава мештане

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ноћас је пожар захватио породичну кућу старице Ж.Е из Бегаљице. Према сазнањима Жиг инфа, у тренутку избијања пожара Ж. Е није била у кући, те је направљена само материјална штета. Ватрогасци су врло брзо успели да угасе пожар.

 Подсетимо се, месецима уназад, мештани у Бегаљици и Гроцкој имају проблем са Ж.Е (1959.), која их, по њиховим речима, узнемирава а да тај проблем никако не могу да реше. 

Према сведочењу мештана Бегаљице, не ретко се дешава да Ж.Е у центру овог места полива људе са водом, улази у радње из којих не жели да изађе, као и да је временом постала агресивна. 

-Зна да се скине потпуна гола и да малтретира људе по центру Бегаљице. Служи се разноразним начинима како би људе провоцирала. Полиција дође на наш позив, али је не задржи већ се Ж.Е врати поново. Највећи проблем представља што се у центру Бегаљице налази и Основна школа, те су родитељи уплашени за безбедност своје деце. Дешава се да  деца не смеју да напусте школско двориште, како би се вратили својим кућама јер се плаше Ж.Е. Нико не зна ни где јој је син, а Центар за социјални рад у Гроцкој никако да реши овај проблем, каже једна мештанка Бегаљице за Жиг инфо.

НИКО ЈЕ НЕЋЕ: Муке мештана са оболелом старицом из Бегаљице- прочитај више

Ноћашњи пожар на кући Ж.Е из Бегаљице додатно је узнемирио мештане.

-Да ли је ово Ж. Е почела и да пали? Надлежнима је мало што нас малтретира константно. Ем је избегавамо да нам се не баци на аутомобил, сада морамо да пазимо и да нам нешто не запали? Докле више?, каже једна од комшиница Ж.Е.

Други комшија, којем је Ж.Е недавно разбила излог на радњи каже да Ж.Е није већ дуго времена видео. 

ze izlog

Разбијен излог у Бегаљици

-Ноћас сам спавао када се све то десило. Нисам Ж.Е видео дуго. Не знам више ни шта чинити са тим случајем, каже нам мештанин Бегаљице, комшија од Ж.Е.

Жиг инфо није дошао до података где се сада налази лице Ж.Е.

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније