субота, 28 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Нови лидер водиће Сечањ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Информација да ће Српска напредна странка за новог лидера Сечња, првог носиоца листе на предстојећим априлским изборима, а касније и председника именовати особу чије се име још држи у тајности, озбиљно је узбуркала страсти у Средњебанатској општини

 

Не зна се да ли је у питању старија или млађа особа, не зна се којег је пола, шта је по струци, чиме се бавио/ла у животу...али, зна се да се не зове Милимирка , нити Предраг.
Зна се да је дуго члан/ица СНС и да је изабран/а да представља СНС у складу са најавама председника Александра Вучића, да ће најачу странку, првенствено на локалу, водити нови, млади и стручни кадрови, носиоци нове енергије, реформи и друштвених промена које треба да унапреде квалитет живота свих грађана Србије.
Лицитирање са именима, нажалост, доказало је да се Сечањ држи у политичком "стакленом звону", које је креирала неколицина "незаменљивих".
Наиме, у народу се створила фама да је избор сужен на свега неколико особа, у Општини која има више од 10.000 становника и много оних који су по образовању, интелигенцији и свему другом испред тих неколико самопрокламованих.
Ко ће бити нови лидер/ка Сечња, видеће се ускоро. И није само народу остало да нагађа ко ће то бити, јер је ова тема, очигледно, до темеља потресла оних неколико "већ виђених".

Дејан Горановић

 

Најчитаније