четвртак, 04 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Нови лидер водиће Сечањ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Информација да ће Српска напредна странка за новог лидера Сечња, првог носиоца листе на предстојећим априлским изборима, а касније и председника именовати особу чије се име још држи у тајности, озбиљно је узбуркала страсти у Средњебанатској општини

 

Не зна се да ли је у питању старија или млађа особа, не зна се којег је пола, шта је по струци, чиме се бавио/ла у животу...али, зна се да се не зове Милимирка , нити Предраг.
Зна се да је дуго члан/ица СНС и да је изабран/а да представља СНС у складу са најавама председника Александра Вучића, да ће најачу странку, првенствено на локалу, водити нови, млади и стручни кадрови, носиоци нове енергије, реформи и друштвених промена које треба да унапреде квалитет живота свих грађана Србије.
Лицитирање са именима, нажалост, доказало је да се Сечањ држи у политичком "стакленом звону", које је креирала неколицина "незаменљивих".
Наиме, у народу се створила фама да је избор сужен на свега неколико особа, у Општини која има више од 10.000 становника и много оних који су по образовању, интелигенцији и свему другом испред тих неколико самопрокламованих.
Ко ће бити нови лидер/ка Сечња, видеће се ускоро. И није само народу остало да нагађа ко ће то бити, јер је ова тема, очигледно, до темеља потресла оних неколико "већ виђених".

Дејан Горановић

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније