среда, 27 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Милан Јовановић председнику Гроцке: Срећна Нова година, а око вас су све неспособни

Оцена корисника:  3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Господине Пантелићу,
Срећна Вам Нова година и божићни празници.Вама и Вашој породици пуно здравља и успеха у раду.

Вашим избором за председника општине лакнуло је свим грађанима општине.
О Вама су се чуле само речи хвале. Да сте добар човек, домаћин, успешан привредник и спортиста. Да је коначно дошао прави човек на чело општине. У Вас су упрте очи свих грађана Гроцке и сви очекују велике промене у самој општини, као и да нас ослободите неспособних функционера који су се дочепали општинског буџета који  бесумочно пљачкају.

Да нас ослободите Симоновићевих рецидива и кадрова које је он лично поставио да би се пљачкала општинска каса. Сами се можете уверити да он и сам те људе данас прозива да су опљачкали општину  5о.ооо.ооо. дин.

Вама је познато да смо ми из Жиг инфа поднели неколико кривичних пријава. Наша истраживања о ненаменском трошењу новца потврдила је и буџетска инспекција, на око 300 куцаних страна.
Ја сам убеђен да сте и сами свесни са којим кадровима располажете.Око Вас су нерадници, необразовани али надасве халапљиви људи са претежно купљеним дипломама, а чији је циљ да им руке буду што дубље у општинској каси.
Председниче, Ви мора да сте свесни да сте упали у осиње гнездо, а људе за које сматрате да су Вам сарадници ни мало Вам не мисле добро.Њима није потребан човек са чистом биографијом. Њима је потребан човек са којим могу да манипулишу и да им дозвољава да држе руке у каси као што су и до сада радили.
Ми новинари Жиг инфа, као грађани ове наше опљачкане општине желимо да у општину дођу часни и поштени људи који ће да раде у интересу грађана.

Вас не сме да увреди нека наша карикатура или текст, јер ништа није злонамерно објављено. Проучите све пажљиво, јер у њима је све речено.

 

С поштовањем.
Милан Јовановић

 

Промо

Bg

Најчитаније