понедељак, 01 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

У СУСРЕТ СЕДНИЦИ СПОРТСКОГ САВЕЗА: "Злочин" у име председника Гроцке (Аудио)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

За данас са почетком у 17 часова, заказана је ванредна изборна седница Скупштине Спортског савеза општине Гроцка, на којој ће се бирати ново руководство.

 

Као што је већ виђено и у претходно бираном руководству, притисци су итекако видљиви и то од стране најближих сарадника актуелног председника ГО Гроцка .

Наиме, како је за Жиг инфо потврдило више челника спортских удружења,  чланови Већа задужен у Гроцкој врше притиске на њих како би утицао на исход гласања заказане седнице Скупштине ССОГ. 

И док се врше притисци, сам председник ГО Гроцка Драган Пантелић о свему ћути. У маниру папагаја константно понавља како се он као председник не меша, а да ако неко има сазнања да његови људи то раде, нека пријаве надлежнима.

viber image 2021 02 08 21 25 55

Фотографија: Карикатура-илустрација

Законом о кривичном поступку у свом чл. 280 наводи да државни и други органи, правна и физичка лица пријављују кривична дела за која се гони по службеној дужности о којима су обавештена или за њих сазнају на други начин под условима предвиђеним законом или другим прописом.

Кривичним закоником је предвиђено у ком случају непријављивање кривичног дела представља кривично дело.

А да председник ГО Гроцка зна о притисцима и уценама од стране његових најближих сарадника, свима је јасно. Ако ништа друго, прочитао је на Жиг инфу, где су сервирани сви докази. Зна председник Гроцке и да његови најближи људи овакав "злочин" чине у његово име, односно да се спортски радници уцењују под изговором "због странке и председника Гроцке, тако се мора гласати.

Уколико председнику Гроцке и то није довољно, нека послуша снимак у којем се јасно и недвосмислено чује већник Милан Марковић који признаје да постоје уцене, а који управо објављујемо. У том снимку, чуће председник Гроцке да има и јасно упућених претњи нашем новинару Зорану Лалићу. На крају, да подсетим председника ГО Гроцка на Закон о кривичном поступку, који је изнад овог пасуса болдиран, или нека настави и даље као папагај: "Ја се не мешам, све ћу их сменити".. Одлука је председникова....

 

 
Жељко Маторчевић
*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

Промо

Bg

Најчитаније