недеља, 11 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Пулсов дилбер са сумњивом дипломом до имењака или "пара врти где бургија неће"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Лутајући од једнине до множине, "односно од "ми до "ја", Стефан Радић власник радио Пулса из Гроцке претходних месеци искључиво води кампању против новинара Жиг инфа.

 

Радић започиње реченицу у множини обраћајући се народном посланику СНС-а , Горану Пекарском речима: "Господине Пекарски, за разлику од Вас, ми тражимо оно што нам по закону припада као локалном медију...

Затим Радић наставља исти пасус с реченицом користећи једнину речима: "Све што сам стекао, то сам урадио својим знањем и рукама, а не прелетањем из странке у странку. Моје ЛИЧНО право је да изнесем истину на видело, а после ове назови "изјаве", тачније ауторског текста који сте написали, свака реч је сувишна. Текст који личи на скоро све текстове написане против општинских функционера и странке. Свако ко се имало разуме у политику, јасно му је да се овим потезом све разоткрило."

Радић наводи и да је сам члан СНС-а и да оно што се ради, тј пише је директан удар на председника и породицу (без изјашњења да ли на председника Гроцке, Србије итд):

"Да ли СНС подржава то што сарађујете са порталом који директно напада председника и његову породицу ? Ево открићу свима нешто, иако мислим да је то моја приватна ствар, члан сам СНС-а од самог оснивања, што можете проверити у општинском одбору Стари град"

И на крају, Радић каже да ће обавестити врх странке о свим дешавањима:

"Али добро је да сте се разоткрили коначно, обавестићу и врх странке о свим дешавањима, јако сам потрешен овом Вашом изјавом, обзиром да су ми из Жиг инфа већ давали информације да долазе њихови људи, и да ћу бити уништен, за шта поседујем и неке доказе."

stizj9836

Докази против власника радио Пулса су неумољиви. У својој кампањи против Жиг инфа, како сам каже Стефан Радић, најбољи му је његов имењак Стефан Дилберовић. Поред имењака, ту му је и "шмекерчина"- његово црно око. Радић, иначе, тако "тепа" својим сарадницима.
Чињеница је да је власник радио Пулса закупио локал у Гроцкој, за који је искеширао новац занеколико месеци унапред. У том "закупу" како наводи, помогао му је његов имењак и шмекер-црно око.
Од тада крећу напади и лажне вести против новинара Жиг инфа, као и струја у СНС-у који су против Симоновићевих рецидива.

Новац је врло често средство због којег се изгуби људски разум. Средство због којег ће те продати образ, претке, покољења...

Пре само пар година уназад, имењак је у магазину таблоид био "Дилбер који се шеће са сумњивом дипломом.

У том 8 (314) броју магазину Таблоида, члан СНС-а Стефан Радић, који данас каже да ће се жалити врху СНС-а због"омаловажавања председника Гроцке", најгрубље могуће је управо писањем "напао" председника, свог садашњег "имењака". Тада, Радић није био финансиран.

t1p

t2p

 

"Дилберовић је невероватно сујетан човек, који одбија чак и донације за општину које долазе од људи који му нису по вољи.

Становницима Гроцке неће бити лако под влашћу оваквог председника општине.", написао је Радић између осталога те 2014. Данас је Дилберовић Радићу, најбољи имењак.

 

Жељко Маторчевић

 

 

Промо

Bg

Најчитаније