четвртак, 23 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке, другови чланови, аудио снимци и виц

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након десетак објављених аудио снимака у којима смо чули највише представнике власти у Гроцкој како су у незаконитим радњама или како Жиг инфо до детаља напише тачне текстове, рејтинг СНС-а у Гроцкој се „срозао“.

Да се рејтинг СНС-а, мислим на локални, „срозао“ говори све више препричавање видео снимака код обичног  гласачког тела. Готово да нема особе која није чула за незаконите радње шефа напредњака у Гроцкој, Миленка Буквића и његовог пријатеља, већника Стефана Дилберовића. За разлику од претходних година, сада новинари Жиг инфа нису ти који „измишљају“ или пишу лажне вести. Јер, јасно и гласно се чује шта најближи председникови људи изговарају и то у тренутку када знају да се снимају, јер Дилберовић, Буквић и Марковић су они који су снимање „укључили“. Дакле, не помажу више узвици „држте Жиг инфо“, они су криви. Обичан народ је све схватио. Тачно зна ко је Жиг инфо, а ко су нам представници власти.

Док обичан народ зна све то, најближи људи председника ГО Гроцка, Дилберовић, Буквић, Марковић и Рајковић, укључујући и самог председника, праве се као да се ништа не догађа. Односно као да снимци нису отишли до већег процента становништва у Србији, па и до врха партије. Наравно, на разним вибер групама је константно нападање новинара Жиг инфа. У ширењу лажних информација учествује и председник Гроцке, Драган Пантелић. Ако нешто и не напише за Жиг инфо, пустиће друге, његове верне слуге, да тако кевћу против новинара.  Пантелић неће укорити тако понашање, већ подржати.

Такво понашање председника Гроцке дошло је на осуду чак и до јучерашњих највернијих страначких војника у СНС-у. Џабе ухлебљење у неком предузећу, кад нам је председник превртљив. Временску прогнозу, кажу партијски другови, могу да погоде али понашање друга председника из Гроцке никако.

Заиста, чланови највеће партије у Србији са подручја ГО Гроцка уопште немају добро мишљење о актуелним чиниоцима власти у Гроцкој. Ја да сам Вучић, мене би било срамота да ме већина оваквих људи у Гроцкој представља. Боље да немам никакве људе, него овакве.

Знам, сада ћете рећи: пустите Маторчевића лупета, а после, што би рекао већник Дилберовић рећи ћете: „све је до детаља тачно“. Тешко вам је, знам, да прихватите чињеницу у којој се сада налазите. Помало вас је и срамота, зар не? Али, о каквој срамоти да говоримо када се образа нема?

Ваши чланови су ти који имају лоше мишљење о вама у Гроцкој, није ту битан Маторчевић или Жиг инфо.  Моје колеге и ја смо ту само да будемо записничари једног времена у којем живимо. Само, у нашим записницима се уноси оно што се заиста дешава, нису они који ви штелујете, а затим за њих гласате да би их усвојили.

Што се тиче даљег емитовања аудио снимака, њих ће бити. Направићемо малу паузу. Докле ће бити та пауза зависи од целокупне ситуације у ГО Гроцка. А, безбедносна ситуација у Гроцкој није најбоља, како рече друг Пантелија  више пута за време свог мандата.

 

Најближи сарадници му "подмећу ногу на сваком кораку", искључују интернет, раде против државе, али председник ипак окривљује Жиг инфо. Нормално, крив је полицајац што је ухапсио лопова. Како се само дрзнуо да хапси поштеног лопова!

Слично као и јануара 2019. године када су садашњи чланови СНС-а тапшали Симоновићу због медијске хајке која се води против њега..

 

Данас када је Симоновић првостепено осуђен и када води активну кампању против својих најближих дојучерашњих сарадника, на прст једне руке можете набројати оне који су смели да се супротставе и јавно изнесу да се не слажу са њим (Симоновићем). То тапшање је јако интересантно и показује један образ оних који нам сада владају у Гроцкој. Када су мом колеги запалили кућу, када су на друге вршили притиске, ја сам стао уз њих. У ствари, сви смо стали један уз другога. Држали смо се заједно. И тако би било до самог краја, шта год да тај крај доноси.

Једини частан симин борац, према мени, јесте Јасмина Мандић. Она је једина, да ја знам, остала уз Симоновића до самог краја, упркос саплитању од истог. Дакле, Сима је „пао“, Јасмина је отишла. Можда јој није понуђено неко радно место, не занима ме, али је она остала верна до самог краја . Тако су требали сви они који су тапшали. Ипак, плата  намирује образ  тако да се то није десило.

Што се тиче грађана, веровања у Драгана Пантелића (председника Гроцке) су била огромна. То се показало на последњим одржаним изборима. Историјска победа СНС-а у Гроцкој. Огромна очекивања доносе и исто тако разочарење. То је проста логична чињеница. Оно што ће грађани добити, барем према мом мишљењу, уколико се ниште не промени у Гроцкој,  описано је у једном вицу.

Сада бих замолио  млађе од 18 година да више не читају овај текст јер имам потребу да вам испричам овај  виц:

Матори Цига окупи породицу да им саопшти једну вест. Драга децо и жено, желим да вам саопштим да тата иде у Аустрију да ради и да заради. Желим сада да чујем шта би желели да вам тата купи кад се врати.

-Ја бих кола нека, да се мало провозам да ме виду женске, каже најстарији син.

-Тата, ја бих неку хаљину и лутку ако може да се играм са другарицама, каже најстарија ћерка.

Исказивали тако жеље укућани, док на ред није стигао најмлађи син.

-Шта ће теби тата да купи сине, упита Цига

-Мени тата да купиш два јајца, каже најмлађи син

-Што сине јајца, љуби те тата.

-Па да комплетирам онај *урац што ћеш свима да донесеш!

 

 

Жељко Маторчевић

Фотографије: Илустрације- карикатуре

Промо

Bg

Најчитаније