четвртак, 23 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Збогом здраворазумности у Гроцкој

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Начин на који представници власти у Гроцкој исказују своју злобу, поквареност и глупост превазилази здрав разум. Треба видети ствари онаквим какве јесу, а да се не ради онако како би требало да се ради.

Здраворазумна особа никада не би себе поистовећивала са будалама које себе сматрају да су срећни са својим глупостима.Те исте будале знају бити себични и насилни и код њих је тешко пратити њихове говоре мржње.

Мржњу бившег председника према дојучерашњим сарадницима је врло забрињавајућа. Особе које је он хтео да изгради, изиграли су његово поверење и нису схватили праве вредности живота.

На друштвеним мрежама бивши председник саветује садашњег, да из власти избаци Буквића, Марковића,Влашковића и Дилберовића. Они који тврде да су његови мезимци је обична лаж. Одласком на место директора Железнице Србије пуно поверење је указао Дилберовићу и поставио га за председника општине.

То његово поверење је изиграно тако што су опљачкали општину за 50.000.000.дин. Уништили су ЈП "Комуналац" и ако је то предузеће било ликвидно.
По изјави Драгољуба Симоновића постојали су сви предуслови да ове особе буду похапшене.

За Дилберовића тврди да је неизграђена особа и да је он човек који пати од величине без и мало морала. Од њега никада неће бити прави човек,већ особа којој је важно да вози добра кола и носи фирмирану гардеробу.

simaopantiiiiiii

Благо нама који смо окружени идиотима, тако да заиста не можемо да схватимо како функционишу. 

 

 

Милан Јовановић

Промо

Bg

Најчитаније