петак, 22 октобар 2021

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Додиков градоначелник поднео оставку: "Све је фотомонтажа"!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Градоначелник Приједора Далибор Павловић је данас, на захтев лидера СНСД Милорада Додика, поднео оставку на ту функцију, због компромитујућих фотографија објављених на друштвеним мрежама и у медијима.

 Павловић (40) тврди да су објављене фотографије и писање медија тим поводом "јавни прогон", као и да јавност обавештава да прихвата предлог председника СНСД Додика да поднесе оставку, који му је дао рок до данас у 12 сати.

 

Он је рекао да је ангажовао тим адвоката из Бањалуке са којима се консултовао и да ће неко морати да одговара за "прогон који су му приредили разноразним дечијим игрицама и фотомотнажама, спиновима, монтираним вибер препискама и свиме што су радили".

- Прогањање је почело пре десетак или 15 дана када су почели да ми спомињу оца и мајку. Моје сестре за које знамо ко су и шта су. Једна од њих је угледна докторица у Бањалуци и то могу сви да потврде. Моју супругу, која је завршила државни Правни факултет, супругу која се породила пре 30-ак дана и која је још увек у бабинама - да јој приређују овакве ствари, заиста сам разочаран и не могу да верујем да се ово дешава у нашем граду. Све ће проћи и све ћу поднети, али мој образ, карактер и породицу не дам и нећу дозволити да ми дирају - поручио је најмлађи градоначелник Приједора у историји.

12

Медији у БиХ објавили су бизарне фотографије Павловића како пије лекове и повраћа, као и како у чудном стању лежи поред WЦ шоље.

Ова приватна архива најпре је објављена је на блогу новинара Слободана Васковића, а иако се нико није оглашавао из кабинета градоначелника, нити он сам да објасни о чему је реч, многи су коментарисали да одавно знају да је он порочан човек, али и да брину за његово здравље.

Директно.рс

 

Промо

Bg

Најчитаније