недеља, 24 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЊИМА НИ ВУЧИЋ НИШТА НЕ МОЖЕ?! Како СНС из Гроцке у разговору са грађанима тражи ПРАВДУ ЗА СИМУ!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Навршило се месец дана од како је председник напредњака и ГО Гроцка у притвору осумњичњн као налогодавац за паљење куће нашег колеге Милана Јовановића, а докле ће у њему остати и даље се не зна.

Међутим, општинском одбору СНС-а Гроцка то не смета, те ових дана интезивно води разговоре са грађанима широм Гроцке, додуше овога пута Симоновићеву слику јавно не излажу. Иако слику нису изложели на свим овим "организованим разговорима" грађанима се притворени председник представља као жртва медијске хајке која се води против њега и траже се потписи како би издејствовала правда за њега, односно како би се евентуално петицијом успело да Симоновић изађе из притвора.

Тако су се јуче на два штанда, по један у Калуђерици и Врчину представници СНС-а из Гроцке представљали грађанима и уједно тражили потпис.

 

Интересантно је да ОО СНС Гроцка, негде овим чином пркоси и председнику Вучићу, који је јасно пред конеференцију за новинаре крајем јануара ове године се изјаснио поводом случаја притвореног Симоновића.

 

 

Грочански напредњаци се и даље надају да ће Симоновић бити пуштен из притвора и да ће, ако ништа друго, Гроцку водити из сенке. Барем то је садашња жеља ОО СНС-а Гроцка који се ни једног тренутка није оградио од свог председника, за разлику од председника Вучића-

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Промо

Bg

Најчитаније