понедељак, 25 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Вучић потврдио писање Нова.рс: Влада после Вашингтона

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Србије Александар Вучић потврдио је писање портала Нова. рс и рекао да ће Влада Србије бити формирана највероватније по завршетку састанка Београда и Приштине у Вашингтону, 3. или 4. септембра.

 

Говорећи о саставу Владе, Вучић је рекао да ће је формирати уз помоћ већине у Скупштини.
“Коначна одлука биће ускоро донета”, најавио је Вучић и додао да СНС има добре односе и са Социјалистичком партијом Србије и са СПАС-ом, као и да поштује и једне и друге.

“Одлука о Влади биће донета највероватније по повратку из Вашингтона”, рекао је Вучић и тако потврдио сазнања Нова.рс.

Вучић је, одговарајући на критике што се пролонгира са формирањем Владе, као крајни рок за њено формирање најавио 25. август. Међутим, и овај рок ће како је Нова.рс и писала бити пробијен.

Подсетимо, Нова.рс писала је да ће едница Главног одбора СНС, ново заседање Скупштине Србије, бирање њеног председника, формирање Владе бити одложено до завршетка састанка у Вашингтону, који је био заказан за 2. септембар, али је касније померен. Како је незванично сазнала Нова.рс из редова напредњака, у странци је тренутно потпуно затишје, све што је планирано за крај августа пролонгирано је до повратка делегације Београда из Вашингтона.

Јелена Јеловац   Нова

Промо

Bg

Најчитаније