недеља, 24 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СНС распустила цео одбор Радомира Николића у Крагујевцу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Извршни одбор Српске напредне странке (СНС) донео је одлуку о распуштању Градског одбора у Крагујевцу, потврдио је данас градоначелник Крагујевца Никола Дашић, који је истом одлуком именован за повереника странке. Председник распуштеног одбора био је доскорашњи градоначелник Крагујевца Радомир Николић, син бившег председника Србије и једног од оснивача СНС Томислава Николића.

 

Дашић није прецизирао због чега је Извршни одбор донео такву одлуку, оцењујући да то није ништа неуобичајено.

То је нормалан процес који се одиграва унутар странаке и није ништа ново што се и раније није дешавало. Распуштање одбора је почетак припреме за наредне унутарстраначке изборе, рекао је Дашић.

Он је навео да је његов задатак да анализира пропусте у досадашњем раду одбора и да предлаже кадровска решења која ће моћи да раде квалитетније и да улажу више енргије, изразивши очекивање да ће већина људи која је добро радила задржати своје позиције у страначким органима.

Говорећи о будућем ангажману Радомира Николића у градским страначким органима, Дашић је рекао да “за њега увек има места”, али није није прецизирао шта би он конкретно радио.

То зависи од њега. Он је у једном тренутку пожелео мало да се одмори од политике, и то је његова лична одлука, али смо у комуникацији и ту нема никаквих проблема, рекао је Дашић.

Према његовим речима, промене у Градском одбору неће утицати на односе са коалиционим патнерима са којима су формирали градску власт.

Фонет/Нова

Промо

Bg

Најчитаније