четвртак, 23 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Народна странка Београд: Градска власт опет баца огроман новац на новогодишњу расвету

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Градски одбор Народне странке Београд саопштио је данас да је Јавно комунално предузеће „Јавно осветљење“ и ове године расписало тендер за „потпуно непотребну“ набавку новогодишње расвете, која ће Београђане коштати више десетина милиона динара.

 

„Београд вероватно први град у свету по броју украса по глави становника, али ће ’Јавно осветљење’, упркос томе што је годинама уназад куповало скупу расвету на сумњивим и нетранспарентним тендерима, и ове године завући руку у џеп Београђана и набавити неколико хиљада такозваних ланчаница и светлећих завеса“, рекао је председник Одбора за привреду и финансије београдског одбора Народне странке Борислав Боровић.

Боровић је истакао да градска власт, предвођена замеником градоначелника Гораном Весићем, тиме „наставља иживљавање новцем грађана“.

„Што више новца захватају од грађана, то га бахатије и безобразније троше. Градска власт се оваквим бацањем новца смеје у лице Београђанима, убеђена да никада неће бити обављена темељна провера свих јавних набавки. Ускоро ће се уверити колико је та процена била погрешна, јер ће сигурно одговарати за пљачку и корупцију које су годинама спроводили“, закључио је Боровић.

Промо

Bg

Најчитаније