понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Весић и покретна канцеларија у недељу у Умчарима и Камендолу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У последњој недељи септембра, заменик градоначелника Београда, захваљујући „Покретној канцеларији Горана Весића” у наредних неколико месеци, како је најавио, обићи ће 150 насеља и разговарати са грађанима о свему што Град може да учини за њих како би им унапредио животне услове.

 Тада је за Н1 рекао да није у изборној кампањи, да возило није добио на поклон, већ да му га је пријатељ уступио на коришћење и да тиме као јавни функционер не крши ниједан закон.

Данас је одржан "хитан састанак" председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића и чланова Већа, а разлог састанка јесте информација да Горан Весић долази, према плану, у насеље Умчари и Камендол у оквиру пројекта "Покретна канцеларија". На данашњем састанку, према информацијама Жиг инфа, председник ГО Гроцка, саопштио је инструкције члановима Већа и задужио их за одређену квоту људи која ће присуствовати "изненадном доласку" заменика Весића. Према речима Пантелића, са данашњег "хитног састанка", Весић ће бити и насељу Умчари у 9. часова, док ће сат времена касније бити у насељу Камендол.

Бонус видео: Новинари Жиг инфа и даље нису пожељни у Гроцкој

 

ЕЖИ

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније