понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Потврђено писање „Нове“: Син Шабана Шаулића и званично конзул у Цириху

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Михајло Шаулић, син покојног певача Шабана Шаулића, и формално је постављен на функцију генералног конзула Србије у Цириху, чиме је потврђено раније писање "Нове".

 

Да је Шаулић генерални конзул у Швајцарској потврђује и званична интернет страница конзулата у Цириху, на коме је окачена и његова званична биографија.

У њој се наводи да је прошле године завршио мастер студије на Геоекономском факултету у Београду, а претходно је дипломирао у Европској школи економије на Универзитету у Бакингему у Италији.

Пише и да је до избора на функцију конзула био заменик директора Сектора за развој и информационе технологије у Републичком фонду за здравствено осигурање, а био је и саветник директора у РФЗО.

Од 2010. до 2014. био је шеф кабинета министра за инфраструктуру и енергетику, а претходно је у истом министарству био ПР.

У његовој биографији пише и да је био помоћник директора Сектора за маркетинг у компанији ИДЕА, те да познаје енглески, немачки и италијански језик.

О постављењу Шаулића на функцију конзула "Нова" је писала још у јулу прошле године, када је процедура његовог избора била при крају.

Наташа Латковић    Нова

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније