понедељак, 01 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Овако данас изгледа центар Гроцке, а аутобуско стајалиште без надстрешнице (ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Снег који пада готово читавог дана у Гроцкој највише је обрадовао најмлађе. С друге стране, према данашњим фотографијама, узроковао је застој у чишћењу улица. Тако је и центар Гроцке, данас око 12 часова био под видљивим наслагама снежног покривача.

 grocka sneg centar

grocka sneg centar2

 

Путници аутобуског саобраћаја, аутобуског стајалишта "Шумадијска" у смеру ка Београду, имају проблем са стајалиштем јер не постоји надстрешница која би их заштитила од падавина.

gsneg1

gsneg2

gsneg3

Према информацијама Жиг инфа, за ово стајалиште издвојен је новац за реконструкцију. Радови на реконструкцији су започети, али је инспекција забранила даље извођење радова, јер није прибављена сагласност, као и потребне дозволе.

Због проблема око чишћења снега сутра састанак Већа ГО Гроцка?

Према незваничним информацијама Жиг инфа, данас је требало да се одржи састанак већника ГО Гроцка и једног од предузећа које је ангажовано за чишћење снега. Међутим, тај састанак је одложен за сутра, јер већници ГО Гроцка нису успели да се састану (само два већника је на вибер групипријавило  да може доћи на заказан састанак). 

Подсетимо, Инфо служба ГО Гроцка саопштила је раније да све информације у вези одржавања улица у зимским условима грађани могу добити на следеће бројеве телефона:
011-8501 303 – ЈП за развој ГО Гроцка – од 07.30 до 15.00
066-8065-002 – ЈП за развој ГО Гроцка
060-448-71-20 – ИКА ПЕК
011 8520 127 – ЈКП “Београд пут“ – база Брестовик

 

ЕЖИ

 

 

Промо

Bg

Најчитаније