петак, 03 децембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке у епизоди "Роми, вакцинација и Опел Астра" (АУДИО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Драган Пантелић- Панта, председник ГО Гроцка, не престаје да изненађује своје пријатеље, сараднике и пословне партнере. Због свог нерада и неспособности вођења општином, већ је добио надимак Пантелија. Пантелић ће бити упамћен као још један у низу председника Гроцке који гуши медије, све оне који му се замере, док ће други, који га подржавају, бити и на буџету ГО Гроцка.

 У ери када пандемија дивља, када званичници позивају на вакцинацију, председник Гроцке збија шале на рачун Весићеве сараднице, односно градске секретарке за социјалну заштиту, Наташе Станисављевић.

- Наташа Станисављевић прича о Астра Зенеки (вакцини): данас су Роми примили 84 дозе, код њих може Опел Астра, иде ко луда, изјавио је председник Гроцке на једном од састанка са члановима Већа.

 

 
 Најближи сарадници, страначке колеге, па и Весић, сви су "оговарани" од стране председника Гроцка. Докле ће председник Гроцке  на овај начин "забављати" своје сараднике, можда ће се одлучити наредни избори у СНС-у. Дотле, Гроцка тавори у интригама и оговарањима оних који управљају овом општином.
 
За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић
Насловна фотографија: Илустрација- карикатура

*Ова рубрика служи за критички став према појавама у друштву

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније