петак, 03 децембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гроцка има и заменика в.д председника?

Оцена корисника:  3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Шта се дешава када је у Гроцкој одсутан "посинак" председника , који је постављен за незваничног заменика или в.д председника у Пантелићевом одсуству? Дешава се то, да становници општине Гроцка добијају новог заменика, Милоша Јанковића - Нуну.

 Зашто је то тако, морамо да се подсетимо да је председник Гроцке, Драган Пантелић  изјавио недавно, да његов садашњи заменик Дејан Влашковић, то не може бити докле год је он на месту председника.

 Председник Гроцке је, између осталога, изјавио и да садашњег заменика шалта лево, десно и да му је то рекао директно јер он (Пантелић) једино верује већнику Александру Рајковићу, којег воли као  "другог сина".

Особље и руководиоци ГО Гроцка добили су наредбу од Пантелића, да када он није присутан, за све се обрате Рајковићу. Заменик председника Гроцке, Дејан Влашковић је заправо само једна фигура и слово на папиру који нема никаква овлашћења. Због тога је Влашковић у јавности добио назив Деки Меки. Док је Александар Рајковић практично постао в.д председника Гроцке, или први заменик Пантелића. Да би се осећао комфорније у улози председника, Рајковић је поред кабинета, добио од Пантелића и његову приватну шкоду. Рајковић, када изиграва председника ГО Гроцка у кабинету који је намењен за Драгана Пантелића, долази на посао у његовој (Драгановој) приватној шкоди.

Међутим, шта се дешава када ни председник као и в.д председника Гроцке нису ту? Помислили би да тада ускаче Деки Меки, односно званични заменик Дејан Влашковић који би добио, можда, својих пет минута славе. Али, како је у Гроцкој све могуће, тако Влашковић ипак неће бити заменик, како се зарекао председник Драган Пантелић, већ ће то бити, судећи по емисији "150 минута", Милош Јанковић - Нуна.

viber image 2021 11 09 21 24 23 140

Милош Јанковић, код Грочана познат по надимку Нуна, је запослен у ГО Гроцка као помоћник председника. Иако можда делује као словна грешка у емисији ТВ Прве, заправо Јанковић и јесте заменик, али в.д председника Рајковића. 

Многи ће се сада упитати, па зна ли се ко је шта у општини Гроцка. И заиста, са правом ће се упитати, јер ко је ко у Гроцкој одређује искључиво председник Драган Пантелић. С обзиром да је изјавио да Влашковић, док је он председник неће бити заменик, отуда и Нуна кад је одсутан и Рајковић.

 


Жељко Маторчевић

 

*Ова рубрика служи за критички став према појавама у друштву. Фотографије објављене у текстовима се користе у критичке или уметничке сврхе настале као део наше стварности. Текстови у овој рубрици нису ставови Жиг инфа, већ изричито критика појединца.

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније